fbpx

Mirjam

Wie ben je?

Ik ben Mirjam van Loon, 55 jaar en ik woon in Dongen. Ik werk bij Thebe wijkverpleging. In mijn vrije tijd ga ik graag op actieve vakantie. Daarnaast ben ik al sinds 2004 actief bij De Vennen. Ik maak nu gebruik van het meest complete ‘BEN Compleet’ abonnement. Daarmee heb ik toegang tot alle faciliteiten inclusief het slimme eGym krachtcircuit en de InBody lichaamsmetingen.

Dit is Mirjam

N

55 jaar

N

Dongenaar

N

Abonnement: BEN Compleet

N

Groepslessen

N

Sauna

Wij bij De Vennen geloven erin dat iedereen streeft naar een leven in balans.
Als je leven in balans is, zit je lekker in je vel en heb je een positieve mindset. Balans vinden is een continue proces. De wereld om ons heen blijft immers veranderen. Die zoektocht naar de juiste balans is voor iedereen anders.
Trainingsprogramma Fit & Fun | De Vennen

Zeg Mirjam

Hoe breng jij jouw levens in balans?

Wat mijn leven goed in balans brengt is de combinatie tussen mijn werk, sporten en leuke dingen doen. Ik maak dankbaar gebruik van het zeer gevarieerde sport- en beweegaanbod. Ook de sauna vind ik een heerlijke aanvulling binnen mijn abonnement. Dat zorgt voor het stukje ontspanning.

Wat is je doel bij De Vennen?

Mijn doel is om mijn lichaam sterk te houden, daarbij zou het ook fijn zijn als ik een beetje afval. Aangezien mijn werk fysiek best zwaar is, vind ik het ook belangrijk om mijn conditie te onderhouden.

Wat is voor jou de grootste

meerwaarde van De Vennen?

Er zijn hier heel veel groepslessen, dat vind ik erg leuk. Ik houd erg van de gezelligheid tijdens het sporten en er is hier heel veel mogelijk. Het aanbod bij De Vennen is erg groot en dat is voor mij de meerwaarde.

Zet de eerste stap

Wil je ook werken aan je gezondheid? Heb je behoefte aan advies? Kom eens langs of plan een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen je graag verder richting een leven in balans.