fbpx

Yassin

Wie ben je?

Ik ben Yassin, 25 jaar oud en woon nu zo’n 3,5 jaar in Dongen. In mijn verleden heb ik in Syrië gewoond.  Ik werkte als ontwerper en ik ben ook chef-kok. In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden in de keuken want ik vind het erg leuk om te koken. Ik ben een creatief persoon en ben graag bezig met mijn handen.

Ik heb sinds afgelopen september een Fitness Loont abonnement bij De Vennen, in samenwerking met de gemeente. Sinds ik sport, ben ik al 12 kilo afgevallen.

Dit is Yassin

N

25 jaar

N

Dongenaar uit Syrië

N

Abonnement: Fitness Loont

N

Nederlandse taal leren

N

Creatief bezig zijn

Wij bij De Vennen geloven erin dat iedereen streeft naar een leven in balans.
Als je leven in balans is, zit je lekker in je vel en heb je een positieve mindset. Balans vinden is een continue proces. De wereld om ons heen blijft immers veranderen. Die zoektocht naar de juiste balans is voor iedereen anders.
Trainingsprogramma Fit & Fun | De Vennen

Zeg Yassin

Wat is je doel bij De Vennen?

Eerst wil ik nog wat meer afvallen. Daarna wil ik mijn trainingsschema meer op krachtopbouw laten aanpassen. De Fitnesscoaches zijn er om mij hierin te begeleiden. Ik krijg veel inzicht hoe ik ervoor sta waardoor ik samen met hen nieuwe doelen kan blijven stellen. Mijn andere doel is de Nederlandse taal leren.

Hoe helpt De Vennen jou hierbij?

Om de Nederlandse taal te leren probeer ik zoveel mogelijk Nederlands te praten als ik aanwezig ben bij De Vennen. Ze hebben mij ook een uitdaging gegeven om van oude promotionele artikelen iets nieuws te maken. Van oude polsbandjes heb ik het beeldmerk van De Vennen nagemaakt in Oranje-stijl. Deze was mooi klaar net voor het WK. Hij hangt nu in de horeca bij De Vennen. Daar ben ik wel trots op.

Wat is voor jou de grootste

meerwaarde van De Vennen?

De Vennen is een rustige plek en als ik in de fitness ben krijg ik energie van de omgeving om lekker te gaan sporten. Het personeel is ook heel aardig en behulpzaam. Ze denken goed met je mee.

Zet de eerste stap

Wil je ook werken aan je gezondheid? Heb je behoefte aan advies? Kom eens langs of plan een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen je graag verder richting een leven in balans.